Všechny aktuality :: Novinky / Avíza a pozvánky / Napsali o nás

Novinky a aktuality

06.12.2022

Stalo se tak v týdnu od 28.11. do 2.12. Vakcína je určena pro děti starší 12 let a dospělí s nárokem na 3. či 4. dávku. Očkujeme v pavilonu B1 (přízemí, vchod do LPS).

06.12.2022

Ve Fakultní Thomayerově nemocnici (FTN) bylo před časem zprovozněno detašovaného pracoviště Církevní SZŠ Jana Pavla II. s praktickou výukou budoucích všeobecných a praktických zdravotních sester. Jedná se o unikátní výukové pracoviště, které jako první v ČR v rámci fakultních nemocnic vzniklo právě ve FTN.

05.12.2022

U příležitosti Mezinárodního dne dobrovolníků děkuje vedení FTN všem dobrovolníkům, kteří nám v letošním roce pomáhali a spolupracovali s námi. Bylo Vás skutečně hodně a někteří z Vás nám pomohli i opakovaně. Jste skvělí a děkujeme Vám za Vaši pomoc.

05.12.2022

Ve Fakultní Thomayerově nemocnici (FTN) vzniklo nové samostatné pracoviště – Oddělení paliativní péče, které již postupně zahájilo svou činnost ve spolupráci s dalšími útvary napříč celou nemocnicí. Nové oddělení působí v pavilonu F za závodní jídelnou. V rámci ambulantní péče poskytuje komplexní péči dětským i dospělým pacientům nevyléčitelnou nemocí.

05.12.2022

Ve Fakultní Thomayerově nemocnici v Praze bylo otevřeno detašované pracoviště praktické výuky budoucích praktických a diplomovaných všeobecných sester z Církevní SZŠ Jana Pavla II. Jde o první pracoviště tohoto druhu v ČR v rámci fakultních nemocnic. Celkově jde o více než 60 studentek a studentů v oborech praktická sestra, všeobecná sestra a VOŠ.

01.12.2022

Stalo se tak v týdnu od 21. do 25. 11., kdy si pro vakcínu COMIRNATY BA.4/5 proti covidu-19 přišlo přes 264 lidí. Vakcína je určena pro děti starší 12 let a dospělí s nárokem na 3. či 4. dávku. Očkujeme v pavilonu B1 (přízemí, vchod do LPS).

30.11.2022

Neurologickou kliniku 3. LF UK ve FTN navštívili před časem zástupci jedné z nejvýznamnějších australských poskytovatelů zdravotní péče a pomoci ze společnosti ASPENMEDICAL. Společnost je globálním poskytovatelem inovativních a na míru šitých řešení zdravotní péče v celé řadě odvětví a své aktivity rozšiřuje i mimo území Austrálie. V rámci své oficiální návštěvy ČR projevili zástupci společnosti zájem o krátkou prohlídku zdravotnického zařízení a vybrali si Neurologickou kliniku ve FTN. Za kliniku je v nemocnici přivítal přednosta doc. MUDr. Robert Rusina, Ph.D.

30.11.2022

Vedení FTN velice děkuje Nadačnímu fondu M.E.G Charity za kvalitní čističku vzduchu zn. Rowenta pro naše Dětské centrum (DC). Dar si převzala jeho ředitelka MUDr. Jaroslava Lukešová. Jedná se o dlouhodobou spolupráci mezi FTN a Nadačním fondem.

30.11.2022

Vedení FTN velice děkuje zaměstnancům a dobrovolníkům z našeho Centrum podpůrné péče za povedené, nápadité a hezké adventní věnce, které sami vyrobili.

29.11.2022

Kvůli opravě komunikace Praha - 4 Vídeňská s nájezdem na Jižní spojku bude v pracovní dny, tj. od úterý 29. 11. do pátku 9. 12. od 14:30 do 18:30 hod. bude umožněn výjezd a vjezd vozidel i evakuační branou (mezi pavilony V (RIP) a T (ubytovna) na ulici Vídeňská.

 
Pro poskytování služeb a analýzu návštěvnosti používáme soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více o cookies.