5. výročí Naší kavárny

26.05.2016

Naše kavárna v letošním roce oslavila již 5. výročí svého vzniku, a to jsme nemohli nechat bez povšimnutí. Ve středu 11. května proběhla v Naší kavárně vernisáž dětí ze SZUŠ na téma Zdraví a nemoc, taneční a hudební vystoupení.

Vernisáž obrázků ze SZUŠ Music Art zaměřená na téma "Zdraví a nemoc" pomohla připravit paní Veronika Stojanovová s dětmi, kterým tímto moc děkujeme. Obrázky dětí jsou krásné a následně byly v kavárně vystaveny až do 22. 5. 2016.

Úvodního slova se ujali: pan ředitel Thomayerovy nemocnice - doc. MUDr. Zdeněk Beneš, CSc.; ředitelka Lékořice z. s. - Mgr. Irena Ondrušová, B.A a manažer Naší kavárny Bc. Oldřich Široký. Jejich proslovy byly plné vřelých slov a díků.

Kulturní vložkou tohoto odpoledne bylo úžasné taneční vystoupení skupiny Přecedance, která se zformovala ze souboru M. K. Dance, kde vystupují i naše koordinátorky dobrovolníků z FNKV PhDr. Martina Krynská a Bc. Barbora Housková. Nechybělo ani hudební zpestření v režii Thomayo Melody Quartet složeného z doktorů z Thomayerovy nemocnice MUDr. Jindřicha Fialy, MUDr. Jiřího Vejmelky, MUDr. Kateřiny Fialové, MUDr. a Petra Polidara. Komorní těleso Thomayo Melody Quartet (*2015) vzniklo rozšířením původního Internisticko - neurologického dua Thomayerovy nemocnice, které bylo založeno již v roce 2013. Celému komornímu tělesu děkujeme za krásné hudební přání!

Naší kavárně popřálo k výročí vedení Thomayerovy nemocnice a spolku Lékořice, koordinátorky dobrovolnických programů z jednotlivých nemocnic, donátoři a přátelé, kteří kavárnu podporují. Součástí setkání bylo i malé pohoštění v podobě slaných i sladkých pochoutek, které příjemně doladilo společně strávené chvíle.

Ještě jednou nám dovolte poděkovat Vám všem, kteří Naši kavárnu podporujete, a budeme se těšit na další příjemná setkání nad šálkem výborné kávy! Speciální poděkování věnujeme společnosti Provident, která celou akci finančně podpořila.

 

Pro poskytování služeb a analýzu návštěvnosti používáme soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více o cookies.