450 ks muškátů pro Thomayerku od spol. Goodyear

27.05.2019

Jarem provoněná Thomayerka, tak by se dala nazvat naše nemocnice, a to díky rudým muškátům od společnosti Goodyear, s.r.o. Ta je v rámci svých dobrovolnických aktivit věnovala naší TN v celkovém množství 450 ks vč. truhlíků a hnojiva. Celková hodnota takové pomoci se vyšplhala až na částku 30 000 Kč a svůj čas tomu věnovalo 10 zaměstnanců společnosti.

Finanční prostředky na tuto dobrovolnickou aktivitu věnovala společnost Goodyear Dunlop Tires v rámci svého mezinárodního projektu Better future, který firma pořádá každoročně. Každá země, která se do projektu zapojí, dostane od firmy 1000 EUR na nákup různých potřebných věcí. V letošním roce byla v rámci zmíněného projektu vybrána právě Thomayerova nemocnice.

Vedení TN chce poděkovat dobrovolníkům ze spol. Goodyear za jejich pomoc, čas a spolupráci, která udělala radost nejen našim zaměstnancům, ale i pacientům nemocnice. Poděkování patří i našemu Centru podpůrné péče za spoluúčast na této akci. Děkujeme!

Mgr. et Bc. Petr Sulek
tiskový mluvčí TN

 

Pro poskytování služeb a analýzu návštěvnosti používáme soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více o cookies.