V naší porodnici se v březnu narodilo rekordních 187 dětí! Budoucím maminkám nabízíme porodní pokoje domácího typu s vlastním sociálním zařízením. Novinkou je zrušení registrace k porodu či e-objednání na předporodní kurzy

03.05.2024

Porodnice Fakultní Thomayerovy nemocnice (FTN) v Krči má za sebou rekordní počet porodů, kdy v březnu letošního roku se zde narodilo 187 dětí.  Nejvíce bylo Davídků, Elišek, Viktorií a Leontýnek. Chlapců bylo celkem 101 a dívek 86.  Všem maminkám a jejich dětem přejem hlavně pevné zdraví, štěstí a pohodu. Novinkou je zrušení registrace k porodu nebo e-objednání na předporodní kurzy či cvičení těhotných nebo platby on-line z pohodlí domova. Porodnice v Krči nabízí budoucím maminkám I porodní pokoje domácího typu s vlastním sociálním zařízením a relaxačním koutem pro jejich partnery. Jsou zde 4 moderní porodní pokoje ve vysokém a moderním standardu.

Ženám je tak umožněn porod v komfortním a v domácím prostředí, ve kterém je kladen důraz na soukromí, bezpečí a individuální přístup. A to vše ve standardu a bez poplatků!  Porodní pokoje jsou s vlastním sociální zařízením, moderním vybavením pro samotný porod a rovněž se zázemím pro budoucí tatínky. Zároveň tak splňují nejpřísnější hygienicko-epidemiologické normy a nejmodernější trendy v přístupu k porodu. Každý porodní pokoj má relaxační kout, který nabízí kromě ledničky rovněž kávovar, mikrovlnou troubu, TV či pohodlnou sedací soupravu nebo křeslo. Barevnost a osvětlení porodních pokojů je nerušivé a co nejvíce intimní. Oba rodiče mají možnost připravit si výbornou káv či lahodný čaj. Součástí každého porodního pokoje je i prostor k ošetření novorozence tak, aby byl stále u své maminky.

Více o porodních pokojích


Novinky z naší porodnice!

ZRUŠENÍ REGISTRACE K PORODU!

Z důvodu zkvalitnění služeb porodnice došlo ke zrušení "Registrace k porodu" a NOVĚ je možné objednat se přes CHECK-IN a sepsání dokumentace elektronicky z domova! První návštěva v porodnici, tzv. Check-in by měla proběhnout v rozmezí gestačního stáří 36+0 až 37+6.

Více na webu

E-OBJEDNÁNÍ NA KURZY ČI CVIČENÍ TĚHOTNÝCH!

Novinkou je také elektronické objednání na exkurzi, předporodní kurzy a cvičení těhotných elektronicky a 3D ultrazvuk.

Více na webu

ON-LINE PLATBY Z POHODLÍ DOMOVA!

Platby exkurzí, předporodních kurzů a cvičení těhotných je možné provádět nově elektronicky, a to ON-LINE z pohodlí domova.

Více na webu

PROJEKT – PREVENCE POPORODNÍ DEPRESE!

Porodnice v Krči ve spolupráci s Národním ústavem duševního zdraví (NUDZ) nabízí maminkám zapojit se do projektu, který se zabývá prevencí poporodní deprese. Cílem projektu je snaha dlouhodobě zlepšit péči o duševní zdraví žen po porodu. Stále více maminek trpí různými typy poporodní deprese a stavy, které jsou pro ni nepříjemné a vyčerpávající. Každá pomoc je proto velice důležitá.

Více o projektu


Více o porodnici

Porodnice má titul Baby Friendly Hospital (Nemocnice přátelská k dětem), jedná se o iniciativu fondu pro děti OSN (Unicef), jejímž hlavním cílem je propagovat a podporovat kojení jako nejlepší způsob výživy novorozenců a kojenců.

Vaše FTN

 

Pro poskytování služeb a analýzu návštěvnosti používáme soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více o cookies.